طرز تهیه مربای توت فرنگی با شیره انگور ، سالم و خوش طعم و رنگ
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، اگر از آن دسته افراد هستید که سبک زندگی سالم را الگوی خود قرار داده اید می توانید مرباهای خود را به جای شکر با شیره تهیه کنید. یکی از مرباهای خوشمزه که می توانید همواره آن را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید، مربای توت فرنگی است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و طرز تهیه مربای توت فرنگی با عسل را مرور نموده بودیم و در ادامه می خواهیم طرز تهیه مربای توت فرنگی با شیره انگور را آنالیز کنیم.
مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی با شیره انگور
- توت فرنگی 250 گرم
- شیره انگور نصف فنجان
طرز تهیه مربای توت فرنگی با شیره انگور
1. آماده کردن توت فرنگی
اولین مرحله از طرز تهیه مربای توت فرنگی با شیره انگور درست مثل طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر این است که توت فرنگی مورد احتیاج را آماده کنید. برای این کار بعد از شستن توت فرنگی آن را با دست خرد کنید.
2. پخت توت فرنگی و اضافه کردن شیره
اکنون و در این مرحله توت فرنگی ها را داخل قابلمه مناسب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزد، مدام هم بزنید تا ته نگیرد. اگر کف روی قابلمه ایجاد شد حتما آن را از روی توت فرنگی ها بردارید تا مربای شما خوش رنگ تر باشد. در نهایت بعد از این که توت فرنگی ها خوب پختند می توانید آن ها را با قاشق له کنید و بعد شیره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند قل بزند. در آخر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربای شما در دمای محیط خنک گردد. بعد آن را در شیشه های مناسب بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه مربای توت فرنگی
برای خیلی از ما توت فرنگی هم مانند آلبالو فقط یک میوه نیست، بلکه یادآور روزهای خوش کودکی است. آن روزها که صبحانه ما مرباهای خانگی بودند. اما این روزها که زندگی سالم به سبکی جدایی ناپذیر از زندگی تبدیل شده خوب است تهیه مربا را هم به این شیوه که در منزل قابل تهیه است، انجام دهید؛ درست همان طور که در بالا مطالعه کردید. اما دقت داشته باشید برای آشپزی، دانستن شیوه پخت بدون رعایت نکات و فوت وفن ها نمی گردد پس در ادامه نکات لازم برای تهیه مربای خوشمزه توت فرنگی را با جزییات بخوانید.
جایگزین های شکر برای تهیه مربا
برای تهیه مربا می توانید به جای شکر از گزینه های متفاوتی بهره ببرید که قطعا یکی از گزینه ها عسل است. اما همان طور که دیدید تهیه مربا با شیره هم رایج است. اما یکی دیگر از گزینه های رایج جایگزین شکر، استویا است که می توانید طرز تهیه مربای توت فرنگی با استویا را در کتاب کاله مطالعه کنید. در کنار آن استفاده از دانه چیا هم بسیار خوب است. طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر با دانه چیا را هم در کتاب کاله مطالعه کنید.
تهیه مربای توت فرنگی به شیوه های مختلف
مربای توت فرنگی را هم می توانید به شکل بالا کاملا با توت فرنگی له شده تهیه کنید هم می توانید آن را با توت فرنگی خرد شده تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای توت فرنگی خرد شده را مرور نموده بودیم می توانید آن را با جزییاتش مطالعه کنید.
در کنار این تفاوت می توانید با افزودن طعم های بیشتر هم مربای توت فرنگی خود را متفاوت کنید. یکی از گزینه های مجذوب کننده برای افزایش طعم مربای توت فرنگی قطعا وانیل است. طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل را هم در کتاب کاله بخوانید.
رنگ مربای توت فرنگی با شیره انگور
میزان شیره انگوری که در تهیه مربای توت فرنگی استفاده می کنید بر شدت رنگ مربا تاثیر می گذارد. هر چه بیشتر از شیره انگور بهره ببرید، رنگ مربا تیره تر خواهد شد. بنابراین می توانید از مخلوطی از شیره انگور و شکر برای تهیه مربا بهره ببرید. این کار می تواند به شما یاری کند تا به رنگ دلخواه خود برسید.
در نهایت، رنگ نهایی مربای توت فرنگی با شیره انگور به عوامل مختلفی مانند نوع توت فرنگی، میزان شیره انگور و زمان پخت بستگی دارد.
منبع: کتاب کاله