بایدها و نبایدهای تغذیه ای برای مبتلایان به کرونا

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، عبدالهی درباره رعایت رژیم غذایی حین ابتلا به کرونا و پرهیز غذایی در این دوران شرح داد.

بایدها و نبایدهای تغذیه ای برای مبتلایان به کرونا

به گزارش ، زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص تغذیه صحیح در دوران شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: رعایت تغذیه صحیح و پیروی از یک برنامه غذایی درست، نه تنها از پیشگیری این ویروس جلوگیری می نماید بلکه اگر فرد به کرونا نیز مبتلا شده باشد، فرایند بهبودی در بدن را تسریع خواهد نمود.

او ادامه داد: مصرف زیاد آب و مایعات در طول دوران ابتلا به کرونا همچنین مصرف غذاهای ساده، آب پز، بخار پز و تنوری بسیار مؤثر است. مصرف کافی سبزی و میوه به تعداد حداقل دو الی سه میوه در طول روز همچنین آب میوه طبیعی اعم از سبزیجات خام که به طور کامل و دقیق شسته و ضدعفونی شده با غذا به بهبودی بدن در برابر این ویروس یاری خواهد نمود.

عبدالهی با اشاره به اینکه منابع پروتئینی هم برای بیماران کرونایی باید در نظر گرفته گردد، اضافه نمود: این منابع شامل انواع حبوبات و تخم مرغ کامل پخته شده است؛ در دوران بیماری هم پرهیز غذایی خاصی وجود ندارد مگر محدودیت در خوردن غذاهای چرب، سرخ شده و پرحجم البته باید از مصرف فست فود ها نیز باید اجتناب گردد.

  • ویروس کرونا؛ الگوی تغذیه ای برای مبتلایان به مسائل ریوی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 31 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 1077

به "بایدها و نبایدهای تغذیه ای برای مبتلایان به کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بایدها و نبایدهای تغذیه ای برای مبتلایان به کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید