خبرنگاران نگرانی از شیوع کرونا در بین پناهجویان روهینگیا ساکن هند

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، دهلی نو-خبرنگاران- وزارت کشور هند پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر حضور تعدادی از مسلمانان در اجلاسی در دهلی نو و ایالت هاریانا از تمام ایالت ها خواسته است تا نسبت به آزمایش کرونا از مسلمانان روهینگیایی ساکن اردوگاههای این کشور انجام دهند.

خبرنگاران نگرانی از شیوع کرونا در بین پناهجویان روهینگیا ساکن هند

به گزارش رسانه های هند، سازمان های اطلاعاتی هند اعلام نموده اند که چندین مسلمان روهینگیا در یک کنفرانسی که ماه گذشته توسط سازمان جماعت تبلیغی در دهلی نو برگزار گردید شرکت نموده اند و سپس به اردوگاه های مهاجران در مناطق مختلف این کشور بازگشته اند. این افراد در صورت ابتلا می توانند تعداد زیادی از این مهاجران را به کرونا مبتلا نمایند.

گروه اسلامی جماعت تبلیغی در هفته اول ماه مارچ برنامه ای را در محله نظام الدین در دهلی نو برگزار کرد. در این برنامه مذهبی دست کم هفت هزار و 600 تن از مسلمانان هندوستان و یک هزار و 300 تن از کشورهای مثل مالزی و اندونزی شرکت کردند.

این برنامه در میان تعطیلی های گسترده در هند به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار گردید و باعث شد که بسیاری از گروه های ضد اسلامی در این کشور مسلمانان را متهم شیوع کرونا در این کشور قلمداد نمایند.

وزارت کشور هند در نامه خود به ایالت ها اعلام نمود: احتمال انتقال کرونا از مسلمانان شرکت نماینده در مراسم گروه تبلیغی به اردوگاههای پناهجویان در حیدرآباد ،تلانگانا،پنجاب و جامو وجود دارد.

گرسنگی مسلمانان روهینگیا با قرنطینه سراسری هند

در همین حال گزارش های جداگانه حاکی از گرسنگی بسیاری از مسلمانان روهینگیا در اردوگاه های مهاجران در هند به دلیل قرنطینه سراسری این کشور است.

بر اساس این گزارش ها مسلمانان روهینگیا در منطقه نوح در ایالت هاریانا با کمبود شدید غذا روبرو شده اند. از زمان اجرایی شدن قرنطینه سراسری هند در حدود یک ماه قبل، سازمان های خیریه و داوطلبان نتوانسته اند به این اردوگاه ها غذا و مواد خوراکی کافی برسانند.

یک مهاجر روهینگیا گفت: من کوشش های زیادی برای تامین غذای ساکنان این اردوگاه انجام داده ام، اما کوشش های من بی نتیجه بوده است. امکان مرگ مهاجران روهینگیا از گرسنگی بیشتر از ابتلای آن ها به ویروس کرونا می باشد.

بیشتر مسلمانان روهینگیا در اردوگاه های مهاجران هند به یاری های روزانه و فعالیت های سازمان های خیریه و غیر دولتی وابسته هستند. قرنطینه سراسی باعث هراس بیشتر مسلمانان روهینگیا شده است.

یک روهینگیایی دیگر اضافه نمود: زمانی که نارندرا مودی نخست وزیر هند ماه گذشته از قرنطینه سراسری این کشور اطلاع داد، ما به سختی توانستیم شرایط را مدیریت کنیم. اکنون با اعلام بخش نوح به عنوان منطقه قرمز و بسته شدن تمامی مسیرها، مسائل ما بسیار افزایش یافته است. اگر ما برای خرید غذا و تامین نیازهای روزانه از اردوگاه خارج شویم، پلیس به ما حمله می نماید. ما نگران مرگ ناشی از گرسنگی هستیم.

بیشتر اردوگاه های روهینگیا در هند همچنین به آب پاکیزه و صابون به عنوان اولین امکانات بهداشتی در مقابله با کرونا دسترسی ندارند.

عبد الرحیم یک فعال اجتماعی در منطقه جامو گفت: سو تغذیه در میان بچه ها روهینگیایی بسیار رایج است و اکنون شیوع کرونا شرایط آن ها را بسیار وخیم تر نموده است. خانواده ها فقیر هستند و کیفیت غذای آن ها پایین است. قرنطینه دسترسی به غذا را بسیار مشکل ساخته است که این امر بر سلامت بچه ها و زنان تاثیر منفی می گذارد.

بر اساس آمار منتشر شده توسط دولت جامو و کشمیر حدود 10 هزار مسلمان روهینگیا در جامو و کشمیر زندگی می نمایند. در حالی که تعداد کل مهاجران روهینگیا در سرتاسر هند 40 هزار نفر تخمین زده شده است.

اگرچه حدود 14 هزار روهینگیا مورد حمایت سازمان ملل متحد هستند، با این حال دولت هند آن ها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.

بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی ها را مهاجرینی غیرقانونی می دانند و لذا این مردمان از تبعیض هایی که علیه شان روا می رود در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی ها همانند مردمانی فاقد ملّیت و بی خانمان برخورد می نماید و به آن ها تابعیت نمی دهد. روهینگیایی ها با محدودیت های سفت و سختی روبرو هستند؛ از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی.

منبع: ایرنا
انتشار: 27 خرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 980

به "خبرنگاران نگرانی از شیوع کرونا در بین پناهجویان روهینگیا ساکن هند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران نگرانی از شیوع کرونا در بین پناهجویان روهینگیا ساکن هند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید