بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی مجلسی زعفرانی تابه ای یا سیخی

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، کباب کوبیده مرغ جز محبوب ترین کباب های رستورانی است که ظاهرا رگ و ریشه قُمی دارد. کباب کوبیده مرغ رستورانی دقیقا همان طعم جوجه کباب را دارد با این تفاوت که طرز تهیه آن کمتر از جوجه کباب دردسر دارد و به راحتی در تابه آماده می گردد. اگر هم بخواهید عطر و بوی زغالی به خودش بگیرد یک ترفند ساده دارد که ما آن را به شما می گوییم. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی تابه ای یا سیخی رستورانی با طعم و بوی زغالی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی مجلسی زعفرانی تابه ای یا سیخی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای مجلسی

مواد لازم برای 8 الی 10 نفر

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 2 عدد

پیاز بزرگ: 2 عدد

سیر رنده شده: 3 حبه (یا 1 قاشق چایخوری پودر سیر)

زعفران دم نموده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم

فلفل دلمه رنده شده کوچک یا جعفری ساطوری خرد شده 2 قاشق غذاخوری: در صورت تمایل و قابل حذف شدن است

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به همراه سیر در غذاساز میکس کنید تا خوب یکدست و صاف گردد یا با چرخ گوشت چرخ کنید. پیازها را رنده کنید و آب پیاز اضافی پیاز را بگیرید. پیاز رنده شده را به مرغ چرخ نموده اضافه کنید، زعفران، فلفل، نمک و زردچوبه هم اضافه کنید و گوشت را خوب با سایر مواد ورز دهید. مواد را در یک ظرف دار بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. بعد از یک ساعت مایه کوبیده جوجه را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. روش به سیخ کشیدن کوبیده مرغ مثل همان کباب کوبیده است که در تمام و کمال شرح داده ایم.

اگر هم می خواهید کوبیده مرغ تابه ای درست کنید کف یک تابه رژیمی یا چدنی را کمی چرب کنید و با دست گوشت را حالت بدهید و کف ماهیتابه بچینید. برای این که کوبیده مرغ شما بو و طعم زغالی به خودش بگیرد در اواسط پخت کوبیده مرغ در ماهیتابه دو تکه زغال را حسابی روی گاز بگیرانید تا سرخ شوند. سپس در اواخر پخت کوبیده یک نعلبکی یا درب قابلمه کوچک را در ماهیتابه بگذارید، زغال ها را روی آن قرار دهید و کمی کره آب شده روی زغال بریزید.

درب ماهیتابه را ببندید و 5 دقیقه اجازه دهید روی شعله ملایم در همین حالت بماند. درب ماهیتابه را بردارید و کوبیده مرغ را در ظرف مورد نظر سرو کنید. در صورت تمایل مقداری کره را آب کنید و روی کوبیده مرغ در همان حالتی که داغ است بریزید. گوجه فرنگی ها را هم بعد از درست شدن کوبیده در تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا خوب بپزند. در صورت تمایل همان ترفند زغال را برای گوجه فرنگی هم به کار ببرید. کوبیده مرغ را با برنج یا نان و همراه با مخلفات دیگر سرو کنید. کوبیده مرغ را در توستر هم می توانید درست کنید. سینی توستر را چرب کنید، کوبیده مرغ را با دست حالت دهید و در سینی بچینید. مدت زمان پخت کوبیده مرغ در توستر یا فر بستگی به درجه توستر شما برای غذاهای کباب و گریل دارد که معمولا روی توستر درج شده است.

یک روش دیگر طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی است البته اگر رژیم لاغری ندارید. مقداری دنبه گوسفند همراه با سینه مرغ چرخ کنید تا یک کوبیده نرم و لذیذ و حسابی لطیف داشته باشید. در این صورت دیگر روی کوبیده کره آب شده نریزید.

کباب کوبیده مرغ لبنانی هم بسیار مشهور است و به همین ترتیب درست می گردد اما تفاوت در ادویه آن است. کوبیده مرغ لبنانی در ترکیب ادویه خود زیره، هل سابیده و جوز هندی دارد و حدود یک قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری ریز شده هم به گوشت کوبیده اضافه می نمایند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 805

به "بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی مجلسی زعفرانی تابه ای یا سیخی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی مجلسی زعفرانی تابه ای یا سیخی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید