غذاهای محلی کوالالامپور؛ ترکیبی از فرهنگ شرقی

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، سفر به مالزی بدون امتحان کردن غذاهای تند و خوشمزه ای که دارد، سفری ناقص خواهد بود؛ با ما همراه باشید تا در این مقاله به معرفی غذاهای معروف کوالالامپور بپردازیم.

غذاهای محلی کوالالامپور؛ ترکیبی از فرهنگ شرقی

با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.

جمعیت اصلی کشور مالزی را عمدتا اقوام مالایی، چینی و هندی تشکیل می دهد و همین فرهنگ های مختلف باعث تنوع غذایی در این کشور شده است. بنابراین با توجه به این تنوع فرهنگی، مالزی می تواند بهشتی برای علاقه مندان به غذا باشد تا از هر نوع غذایی که دوست دارند، از کباب ها با بوی هوس انگیزشان تا برنج و نودل سرخ شده و غذاهای گریل شده دریایی را یکجا در کنار هم داشته باشند. پایتخت مالزی، کوآلالامپور برخی از بهترین غذاخوری ها و رستوران های آسیای جنوب شرقی را دارد که می توان با کمترین هزینه غذاهای محلی و اصیل این سرزمین را امتحان کرد. در این مقاله همراه ما باشید تا با بخشی از غذاهای مهم و محلی کوالالامپور آشنا شوید.

ساتای (Satay)

ساتای غذایی معروف در مالزی است و گوشت کبابی خوابانده شده در سس مخصوص است که بر روی زغال پخته می گردد. اغلب تکه های گوشت در زردچوبه و شیره نارگیل یا در ادویه های محلی قرار می گیرد و سپس به آرامی کباب می شوند و به همراه سس خوش طعمی سرو می گردد.

این تکه های گوشت که عموما از گوشت مرغ، گاو و یا گوشت های دریایی است، در سیخ های چوبی کوچکی به سیخ کشیده می شوند و سپس آن را کباب می نمایند. بوی این غذا بسیار اشتهاآور است و با یک بار خوردن از آن هوادار پرو پا قرص آن خواهید شد.

ناسی لماک (Nasi lemak)

پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک است که محبوب ترین غذای محلی مالزی است و به معنای برنج چرب است. این غذا شامل برنجی است که از شب قبل در شیره نارگیل خیس می گردد، تخم مرغ آب پز، بادام زمینی سرخ شده، ماهی کولی یا ماهی های خشک شده و به همراه سس تندی که از میگو تهیه می گردد، است.

این غذا در رستوران های مجلل بسیار گران و در غذا فروشی های کنار جاده حتی با قیمت خیلی کم نیز پیدا می گردد. محلی ها اغلب این غذا که ترکیبی از مزه های گوناگون است با دست میل می نمایند.

نودل سرخ شده (Mee Goreng)

این غذا که یکی از غذاهای اصلی مالزی محسوب می گردد، نودل سرخ شده با طعمی بسیار تند است که از ترکیب موسیر یا پیاز و کمی سیر با مقداری از تکه های گوشت که عموما مرغ یا میگو است، درست می گردد. همه این مواد یکی یکی تفت داده شده و با یکدیگر ترکیب می شوند و در نهایت پس از آماده شدن با مقداری سبزیجات تزیین می گردد.

از آنجا که این غذا هواداران بسیاری دارد در هر جایی از دکه های غذا فروشی تا رستوران های مجلل به راحتی آن را پیدا می کنید. این غذا گزینه عالی برای علاقه مندان به غذاهای تند و نودل ها است.

لاکسا (Laksa)

لاکسا سوپی تند و ترکیبی از ادویه های مختلف است که به نوعی ترکیب آشپزی مالایی و چینی محسوب می گردد. این غذا از نودل برنج یا رشته فرنگی برنج و گوشت مرغ، میگو یا ماهی، به همراه ادویه های تند تشکیل شده است.

مایع اصلی به کار رفته در پخت این غذا شیره نارگیل یا آسام ترش (تمر هندی یا نوعی میوه ترش بنام گِلوگور) است. این غذا در کشورهای مختلفی درست می گردد که هر جا دستورات و روش های طبخ متفاوتی دارد.

روجاک (Rojak)

روجاک در اصل نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که در کشورهای اندونزی، مالزی و سنگاپور درست می گردد. این سالاد شامل ساقه لوبیا، خیار خرد شده و چغندر، کیک آردی، تخم مرغ سفت پخته شده و پودر میگو است که داخل ظرفی می ریزند و آن را با سس شیرین و ادویه بادام زمینی مخلوط می نمایند. در برخی از ترکیبات از سیب زمینی پخته شده و گریپ فروت به همراه سس شکلاتی شیرین نیز استفاده می گردد.

روتی کانای (Roti Canai)

روتی کانای یکی از نان های معروف مالزی است که این نان در اصل مربوط به کشور هندوستان است. شکل آن شبیه به پنکیک است و با خوراک کاری و انواع سس ها خورده می گردد. لایه بیرونی آن بسیار ترد بوده و داخل آن نرم است و از آنجایی که نان مقوی و در عین حال سبکی است در صبحانه سرو می گردد.

ته تاریک (Teh Tarik)

ته تاریک نوعی نوشیدنی محلی مالزیایی است که به نوعی شیرچای غلیظ است و در دفعات متعدد از ارتفاع زیاد شیر و چای با هم ترکیب می شوند تا جایی که این شیر و چای با هم هم دما شده و به طعم بی نظیری برسد.

به دلیل روش درست کردن این نوشیدنی، کف فراوانی بر روی آن می نشیند که به نوعی نشان از اعتبار خوب تهیه شدن آن است. این نوشیدنی گوارا به عنوان صبحانه و در کنار روتی کانای سرو می گردد.

ناسی کرابو (Nasi Kerabu)

ناسی کرابو یک ظرف غذای مالایی است که برنج آبی رنگ این غذا، با رنگی که دارد یک غذای جذاب و منحصر به فرد را ایجاد نموده است. برای ایجاد این رنگ خاص، برنج را در گل کلیتوریا ترناتئا (Clitoria ternatea) می خوابانند و مقداری لیمو به آن اضافه می نمایند که طعم بی نظیری به آن می دهد.

در کنار این برنج، تکه های ماهی یا گوشت مرغ، نارگیل رنده شده، گوشت ماهی یا گوشت قرمز مزه دار شده، سس نارگیل، تخم مرغ و چیپس میگو هم سرو می گردد. این غذا در میان محلی ها صبحانه ای محبوب به شمار می آید.

آیام پرچیک (Ayam Perchik)

آیام پرچیک غذایی محبوب در مالزی است که ترکیبات این غذا مرغی است که در شیر نارگیل، پیاز، سیر، زنجبیل، لیمو و فلفل خوابانده شده است و سپس کبابی یا سرخ می گردد.

عامل مهمی که این غذا را خوشمزه می نماید، گوشت لذیذ و آب دار آن است که به همراه برنج و کمی سالاد ترکیبی عالی را به وجود می آورد. می توان گفت طعم این مرغ بی نظیر است.

آنچه که گفته شد، تنها بخشی از غذاهای معروف و محلی کوالالامپور بوده است؛ با توجه به تنوع فرهنگی بسیاری که این سرزمین دارد، مطمئنا تعداد غذاهای محلی، دسرها و نوشیدنی های آن بسیار است. بنابراین نباید فراموش کنید که در سفر به این مقصد آسیایی غذاهای بی نظیر آن را امتحان کنید و سفر خود را لذت بخش تر کنید.

اگر برای سفر به مالزی برنامه ریزی می کنید، می توانید با مشاهده انواع تورهای مالزی و تور کوالالامپور در خبرنگاران، بهترین آفر تور از میان آژانس های مسافرتی همکار خبرنگاران را انتخاب نموده و به راحتی تور مورد نظر خود را با پایین ترین قیمت خریداری کنید.

تور ارزان کولالامپور

منبع: کجارو / migrationology.com / thesmartlocal.com
انتشار: 6 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 404

به "غذاهای محلی کوالالامپور؛ ترکیبی از فرهنگ شرقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی کوالالامپور؛ ترکیبی از فرهنگ شرقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید