املت هندی؛ پاراتا تخم مرغ
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، پاراتا تخم مرغ، یک نوع املت هندی بسیار خوشمزه و مقوی است که به عنوان صبحانه و میان وعده سرو می گردد.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید.
املت پراتا یا پراته در استان های شرقی ایران و شهر چابهار با گوشت، سبزیجات و تخم مرغ به روش های مختلف تهیه شده و به عنوان صبحانه و عصرانه سرو می گردد. طرز تهیه املت پاراتا هندی را در خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
(مناسب برای 1 نفر)
- آرد ½ لیوان فرانسوی دسته دار
- آب گرم به مقدار لازم
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 1 عدد نگینی خرد شده
- فلفل تند 1 عدد ریز خرد شده
- پودر فلفل قرمز نوک قاشق چای خوری
- زردچوبه نوک قاشق چای خوری
- نمک به مقدار دلخواه
- گشنیز یا جعفری 1 قاشق غذاخوری ساطوری خرد شده
طرز تهیه املت پاراتا هندی
- ابتدا نان هندی پاراتا را درست کنید. برای درست کردن نان هندی پاراتا یا پراته هندی آرد را در یک کاسه بریزید و به تدریج و کم کم به آن آب گرم اضافه کنید تا خمیر گردد.
- خمیر را خوب ورز دهید تا حدی که خمیر لطیفی درست گردد که به دست نچسبد. سپس خمیر را با چند قطره روغن چرب کنید. چانه خمیر را در کاسه بگذارید و روی آن را به مدت 20 دقیقه با سلفون بپوشانید تا برسد و ور بیاید.
- بعد از 20 دقیقه خمیر را به دو چانه مساوی تقسیم کنید. هر چانه خمیر را مقداری پهن کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.
- چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید. چانه را دو لا کنید و چند قطره روغن روی آن بپاشید و تمام سطح خمیر را به روغن آغشته کنید. چانه خمیر را یک تای دیگر بزنید تا شبیه مثلث گردد و کمی دیگر آن را با وردنه پهن کنید. (می توانید خمیر نان پاراتا را به همان صورت گرد با وردنه نازک باز کنید، با روغن چرب کنید و در تابه سرخ کنید. دقت کنید قطر خمیر چند میلی متر باشد)
- یک تابه نچسب را داغ کنید و خمیر مثلثی را در تابه سرخ کنید. خمیر در این مرحله پف می نماید و سپس پفش می خوابد. هر دو طرف خمیر را سرخ کنید. نان هندی پراتا آماده است، آن را در یک بشقاب بگذارید.
- صبر کنید تابه خنک گردد. در این فاصله تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، تمام مواد را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه یکدست درست گردد. کف تابه را فقط کمی چرب کنید. مایه تخم مرغی پاراتا را در تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ گردد.
- سپس نان هندی پراتا را روی قسمتی از مایه املت که در بالای تابه است بگذارید و به آرامی فشار دهید. حالا با یک کفگیر پاراتا را زیر و رو کنید تا نان پاراتا در کف تابه قرار بگیرد. یک روش دیگر این است که املت هندی را درست کنید و سپس آن را روی نان پاراتا بگذارید و سرو کنید.
- املت هندی پاراتا را با سالاد سبزیجات، انواع ترشی یا سبزی خوردن سرو کنید. هندی ها پاراتا تخم مرغ را با چای ماسالا یا سس چانتی سرو می نمایند. نان هندی پاراتا را به همین ترتیب با انواع گوشت تکه ای یا چرخ نموده، انواع سبزیجات سرخ شده از کلم بروکلی گرفته تا اسفناج، سیب زمینی و … نیز می توانید درست کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع املت طرز تهیه املت ماسالا (هندی) را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 آبان 1399
بروزرسانی: 3 آبان 1399
گردآورنده: kashia.ir
شناسه مطلب: 1206
به "املت هندی؛ پاراتا تخم مرغ" امتیاز دهید
862 کاربر به "املت هندی؛ پاراتا تخم مرغ" امتیاز داده اند | 5 از 5
دیدگاه های مرتبط با "املت هندی؛ پاراتا تخم مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید