جشن سمنو پزان در روستای رادکان چناران برگزار گردید
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چناران از برگزاری جشن سمنو پزان در روستای رادکان این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، محمد طاهریان مقدم امروز 19 اسفند با اعلام این خبر اضافه کرد: روز گذشته جشن سمنو پزان در اقامتگاه کهندژ رادکان با شرکت بیش از 150 نفر در اقامتگاه بوم گردی کهندژ رادکان بر گزار شد.
او ادامه داد: همزمان با فرا رسیدن بهار سال نو و آداب و سنن گذشتگان که در رادکان برای استقبال از بهار وجود دارد جشن سمنو پزان یکی از سنت های زیبای و قدیمی مردم چناران می باشد که جنبه مذهبی و اعتقادی دارد و بعد از گذشت سال های زیاد همچنان در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار است و برگزار می گردد.
طاهریان مقدم گفت: هدف از برگزاری این جشن ها احیای سنت های گذشتگان و حفظ آداب رسوم آنها است.
منبع: میراث آریا