در بهار چه بخوریم؟

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کار ها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش ها، خورش های پر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی هایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.

در بهار چه بخوریم؟

لیلا شیر بیگی، در پاسخ به این پرسش که در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟، بیان داشت: در هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی مواد داخلی در بدن جریان پیدا می کنند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمی کنند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کار ها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش ها، خورش های پر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی هایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.

وی یادآور شد: هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبر ها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را باز سازی کند.

شیربیگی با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذا های سبک بیشتر مصرف شود، ابرازکرد: یکی از بهترین میان وعده ها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل می شود؛ در حالی که به نظر می رسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد.

منبع: میزان

منبع: فرادید
انتشار: 20 مرداد 1404 بروزرسانی: 20 مرداد 1404 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 2439

به "در بهار چه بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در بهار چه بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید