طرز تهیه سالاد خرمالو و انار خوشمزه به 3 روش با سس مخصوص
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، سالاد خرمالو و انار یکی از خوشمزه ترین پاییزی است که علاوه بر مزه فوق العاده لذیذ و متفاوت هم و هم را در خود دارد. به طور معمول برای تهیه سالاد پاییزی خرمالو انار از روش های مختلفی استفاده می گردد. شما می توانید این سالاد را به صورت یک سالاد میوه آماده کنید و یا با اضافه کردن سبزیجات آن را به یک میان وعده و یا پیش غذای سالم تبدیل کنید. در این مقاله از در می توانید با چند روش طرز تهیه سالاد خرمالو انار خانگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص آموزش تهیه سالاد انار و خرمالو پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه سالاد خرمالو انار با سس مخصوص
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد خرمالو انار با سس مخصوص
- پسته خرد شده: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
- دانه کنجد: 1 قاشق غذاخوری
- زیره: 1 قاشق چای خوری
- رازیانه: 1/2 قاشق چای خوری
- دانه فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
- نمک: به اندازه لازم
- پوست لیمو رنده شده: به اندازه لازم
- رب یا سس انار: 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- خرمالو بزرگ: 2 عدد
- کاهو، کلم یا ترکیب هر نوع سبزیجات خرد شده: 3 تا 4 لیوان فرانسوی دسته دار
- پنیر موزارلا: 225 گرم
- انار دان شده: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- برگ نعنا: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه سالاد خرمالو انار با پنیر موزارلا
ترکیب سالاد خرمالو و انار با ، کاهو و طعم دهنده های مختلف موجب می گردد تا طعم این سالاد به طرز شگفت انگیزی مجذوب کننده و خوشمزه باشد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد خرمالو انار با پنیر موزارلا آشنا شوید.
مرحله اول؛ تفت دادن کنجد، زیره، رازیانه و تخم گشنیز
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد خرمالو و انار باید یک ماهیتابه میانه را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ گردد. سپس تخم گشنیز، دانه کنجد، زیره و رازیانه را اضافه کنید. چند دقیقه آن ها را تفت دهید تا برشته شوند. توجه داشته باشید که باید مرتب این مواد را هم بزنید تا نسوزند و کاملاً طلایی و ترد شوند.
مرحله دوم؛ مزه دار کردن دانه ها و ادویه های تفت داده شده
بعد از این که کنجد، رازیانه، تخم گشنیز و ریزه را تفت دادید، حال باید با دانه فلفل سیاه ترکیب کنید و همه مواد را در هاون بکوبید و خوب پودر کنید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. پسته خرد شده را به سایر مواد اضافه کنید و مواد را برای روی سالاد کنار بگذارید.
مرحله سوم؛ آماده کردن سس سالاد
در این مرحله از طرز تهیه سالاد خرمالو و انار با یک مخصوص باید پوست لیموی رنده شده، آب لیمو ترش تازه، ، نمک و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سس را بچشید و در صورت احتیاج اندازهی نمک و لیمو به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم؛ آماده کردن سالاد
برای تهیه سالاد خرمالو و انار باید کاهو یا هر نوع سبزیجاتی که مد نظرتان است را خرد کنید. سپس برش های خرمالو و دانه های انار را روی آن بریزید. سپس پنیر موزارلا را به سالاد اضافه کنید و سس و پودر پسته طعم دار شده را نیز روی سالاد بریزید. برگ های نعنای تازه را به سالاد اضافه کنید و از طعم این سالاد مجذوب کننده لذت ببرید.
طرز تهیه سالاد خرمالو انار با اسفناج
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد خرمالو و انار با اسفناج
- آرگولا: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- کاهو خرد شده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- اسفناج ریز: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- خرمالو: 2 عدد
- انار دان شده: 1 عدد
- پنیر دلخواه: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
- سرکه قرمز: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- عسل: 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه سالاد خرمالو و انار با اسفناج
آرگولا نوعی سبزی مفید و خوش طعم برای تهیه سالاد است که در کنار اسفناج ریز و انار و خرمالو تبدیل به یکی از برترین انواع سالادهای پاییزی می گردد. در ادامه این بخش می توانید با آموزش تهیه سالاد انار و خرمالو با اسفناج آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد سالاد
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد خرمالو و انار باید خرمالوها را بشویید و به صورت تکه های نسبتاً کوچک تقسیم کنید. برای تهیه این سالاد احتیاجی به خرد کردن آرگولا و اسفناج ریز نیست؛ تنها باید در یک ظرف آن ها را با کاهو خرد شده مخلوط کنید.
مرحله دوم؛ درست کردن سالاد
بعد از مخلوط کردن سبزیجات باید خرمالو خرد شده و دانه های انار را به سایر مواد سالاد اضافه کنید. سپس به آرامی مواد سالاد را با هم ترکیب کنید. مراقب باشید تا در زمان مخلوط کردن سالاد خرمالوها له نشوند.
مرحله سوم؛ آماده کردن سس سالاد
برای تهیه سس سالاد باید در یک کاسه سرکه قرمز، روغن زیتون و عسل را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس اندازهی نمک و فلفل سیاه نیز به سس اضافه کنید و آن را روی سالاد بریزید.
مرحله چهارم؛ سرو کردن سالاد
بعد از آماده شدن سس و سالاد نوبت اضافه کردن پنیر است. برای تهیه این سالاد می توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید بهره ببرید. پنیر را خرد کنید و روی سالاد بریزید و سپس سالاد خوشمزه تان را میل کنید.
طرز تهیه سالاد میوه سیب، انار و خرمالو
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد انار و خرمالو با سیب
- خرمالو: 3 عدد
- انار دانه شده: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- سیب: 1 عدد
- برگ نعنا: 7 تا 10 عدد
- آب لیمو ترش: 2 قاشق چای خوری
- عسل: 1 قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه سالاد میوه خرمالو و انار با سیب
برای تهیه سالاد خرمالو و انار حتماً نباید آن را با سبزیجات مختلف ترکیب کنید. می توانید این سالاد را به صورت سالاد میوه به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه نیز تهیه نمایید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد میوه خرمالو و انار آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد سالاد
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد میوه خرمالو و انار باید پوست سیب را جدا کنید و آن را به صورت مکعبی کوچک برش دهید. سپس پوست خرمالو را هم جدا کنید و آن را به صورت مکعبی خرد نمایید.
مرحله دوم؛ آماده کردن سالاد
در یک ظرف مناسب خرمالو و سیب خرد شده را با دانه های انار ترکیب کنید. اندازهی آب لیمو ترش تازه را با عسل ترکیب کنید و روی سالاد بریزید. سپس چند عدد برگ نعنای تازه روی سالاد قرار دهید و سالاد میوه لذیذ خرمالو و انارتان را میل کنید.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه سالاد خرمالو و انار
*برای تهیه سالاد خرمالو و انار در پی خرمالوهایی باشید که پوست صاف و بدون لکه ای دارند و بافت منسجم خود را حفظ نموده اند. خرمالویی که بیش از حد رسیده و نرم شده برای تهیه سالاد مناسب نیست.
*در صورت تمایل می توانید به سالاد خرمالو و انار اندازهی خرد شده نیز اضافه کنید.
*در روش تهیه سالاد خرمالو و انار باید از انار شیرین بهره ببرید.
*می توانید سالاد خرمالو و انار را در ترکیب با انواع سبزیجات مثل کاهو، کلم بنفش، نعنا، اسفناج ریز و آرگولا تهیه کنید.
*برای تهیه سالاد پاییزی خرمالو و انار می توانید پوست خرمالوها را جدا کنید و یا آن را با پوست در سالاد بریزید.
سوالات متداول
در طرز تهیه سالاد خرمالو انار باید از چه نوع خرمالویی استفاده گردد؟
برای تهیه سالاد خرمالو انار در پی خرمالوهایی باشید که پوست صاف و بدون لکه ای دارند و بافت منسجم خود را حفظ نموده اند. خرمالویی که بیش از حد رسیده و نرم شده برای تهیه سالاد مناسب نیست.
در طرز تهیه سالاد خرمالو انار باید پوست آن را جدا کرد؟
برای تهیه سالاد پاییزی خرمالو انار می توانید پوست خرمالوها را جدا کنید و یا آن را با پوست در سالاد بریزید.
منابع: bojongourmet، smallfootprintfamily
منبع: افق کوروش