غذا های چرب باعث جوش صورت می شوند؟

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، کسانی که پوست صورت شان مستعد بیرون ریختن است بهتر است از غذا هایی که شاخص گلوکز زیاد دارند پرهیز نمایند، چون افزایش ناگهانی قند خون ممکن است اثرات جانبی زیادی بر بدن بگذارد و بدین ترتیب در بدن چربی فراوری کند که این چربی باعث انسداد منافذ پوست می گردد.

غذا های چرب باعث جوش صورت می شوند؟

هرچه سن آدم بالاتر می رود، اغلب می گویند خوردن غذا های ناسالم مانند پیتزا، غذا های فرآوری شده و شکلات باعث بیرون ریختن پوست صورت می گردد. درست است که هله هوله برای سلامت ضرر دارد، اما ارتباطی میان مصرف چیپس و جوش صورت وجود ندارد.

دکتر ملانی پالم، متخصص پوست و دارای گواهی انجمن تخصصی گفت: مصرف غذا های چرب و سرخ شده باعث جوش صورت نمی گردد.

اما متخصصان پوست می گویند شاید پرهیز از مصرف دو گروه از غذا ها برای کسانی که مبتلا به جوش صورت اند یا مستعد آن هستند بهتر باشد، چون این نوع غذا ها ممکن است این عارضه را در افراد خاصی تشدید کند.

یکی از انواع غذا هایی که باید از مصرف آن ها پرهیز کرد غذا هایی هستند که شاخص گلوکز زیادی دارند و به قند ها و کربوهیدرات های تصفیه شده معروف اند.

دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اعلام نموده است غذا هایی که شاخص گلوکزشان زیاد است سریع گلوکز آزاد می نمایند و قند خون را خیلی سریع بالا می برند.

غذا هایی که شاخص گلوکز زیادی دارند شامل نان سفید و غلات بدون سبوس می گردد، اما خوردنی های سالم تر مانند هندوانه هم می توانند جزو این دسته از غذا ها باشند.

دکتر جنیفر چوالک متخصص پوست و دارای گواهی انجمن تخصصی می گوید کسانی که پوست صورت شان مستعد بیرون ریختن است بهتر است از غذا هایی که شاخص گلوکز زیاد دارند پرهیز نمایند، چون افزایش ناگهانی قند خون ممکن است اثرات جانبی زیادی بر بدن بگذارد و بدین ترتیب در بدن چربی فراوری کند که این چربی باعث انسداد منافذ پوست می گردد و این به نوبه خود می تواند رخ جوش ایجاد کند.

دکتر جاشوا زیچنر، متخصص پوست و مدیر پژوهش های بالینی پوست و محصولات آرایشی و بهداشتی در بیمارستان مونت سینای، نیز گفت: اگر پوست مبتلا به عارضه جوش باشد بهتر است در رژیم غذایی خود از غذا هایی که شاخص گلوکز زیادی دارند کمتر بهره ببرید، چون این خوردنی ها ممکن است این عارضه را در افراد مستعد به آن تشدید کند.

او گفت: میزان بالای قند در خون باعث می گردد پیغام رسان های جریان خون فعال شوند و در نتیجه پوست ورم کند.دکتر زیچنر می گوید علاوه بر غذا هایی که قند زیاد دارند، لبنیات نیز ممکن است بروز جوش های پوستی را تشدید کند.

او گفت: مصرف شیر گاو، مخصوصاً شیر بدون چربی نیز با جوش صورت ارتباط دارد. پژوهش گران گمان می نمایند علت این ارتباط میزان بالای قند موجود در شیر و شاید ورود هورمون به شیر از بدن گاو شیرده است. جالب است که مصرف ماست و پنیر با بروز جوش صورت ارتباطی ندارد.

اما چنان که دکتر چوالک می گوید بعضی مطالعات نشان می دهد مصرف لبنیات بروز جوش صورت را در افرادی که پوست شان مستعد این عارضه است تشدید می نماید.، اما این موضوع برای همه صدق نمی نماید.

در مجموع، همان گونه که دکتر پالم اشاره می نماید به طور کلی به اکثریت قریب به اتفاق افرادی که مبتلا به جوش صورت اند توصیه نمی گردد هیچ غذایی را از رژیم غذایی شان حذف نمایند.

توصیه متخصصان پوست به کسانی که دچار جوش صورت می شوند این است که صورت شان را دو بار در روز بشویند تا از شر چربی هایی که منافذ پوست را می بندند و سایر عواملی که باعث بروز جوش صورت می شوند خلاص شوند.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 1 آذر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 463

به "غذا های چرب باعث جوش صورت می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا های چرب باعث جوش صورت می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید