7 نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، نحوه غلط مصرف آب و غذا می تواند منجر به بروز مشکلاتی گردد در حالی که شیوۀ درست آن بدن را سالم و سلامت نگه می دارد. به همین علت خوردن یک وعده سحری سالم و مناسب در کیفیت روزی که در پیش رو دارید تأثیرگذار است. خوردن غذای مناسب در سحر می تواند کیفیت روزه داری شما را تحت تأثیر قرار دهد. در ادامه توصیه هایی غذایی برای خوردن یک وعده خوب برای سحر را می خوانید.

7 نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت

1- آب کافی بنوشید

یک راه ساده و مهم برای تأمین آب بدن نوشیدن آب کافی در هنگام سحر است. برای اینکه در طول یک روز روزه داری بدن با کمبود آب روبرو نگردد تقریباً دو لیتر آب ضروری است. سعی کنید این مقدار آب را جرعه جرعه و در یک زمان نیم ساعته بنوشید و یکباره ننوشید.

2- غذای سالم و سبک بخورید

وعده غذایی سحری باید سبک و سالم باشد. اصلاً تصور نکنید که زیاد خوردن مفید است بیش از حجم غذا کیفیت آن مهم است. داشتن یک رژیم غذایی سرشار از فیبر باعث می گردد که در طول روز انرژی داشته باشید. خوردن خرما را نباید فراموش کنید زیرا سرشار از مس، سلنیوم و مهمیم است. بعلاوه حاوی ویتامین کا است که باعث تقویت استخوان ها می گردد و به سلول های بدن یاری می نماید که مایعات را ذخیره نمایند زیرا منبع طبیعی گلوکز است. بنابراین، می تواند باعث افزایش جذب سدیم و آب در روده گردد.

در این زمنیه بخوانید:

چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟

برنامه غذایی ایده آل در ماه رمضان؛ چند برنامه راحت و کاربردی

3- خوابتان را تنظیم کنید

به طور کلی سلامتی بدن بر پایه خواب کافی ساخته شده است و صبح زود بیدار شدن فواید زیادی دارد. از این رو، یکی از عوامل کلیدی در در هنگام روزه داری، خواب مناسب است. به خصوص برای خوردن سحری بسیار مهم است که به موقع بیدار شویم. از این رو، مهم است که حداقل 40-50 دقیقه قبل از نماز صبح زنگ ساعت خود را تنظیم کنید تا به موقع بیدار شوید و غذا را آماده کنید. نگذارید که به ساعات انتهای سحر برسید تا مجبور شوید با عجله غذا بخورید.

4- ماست را نباید فراموش کنید

حتی یک قاشق ماست می تواند معجزه کند! خوردن ماست در انتها وعده غذایی سحری از نظر علمی درست و مفید است زیرا به آرامش معده شما یاری می نماید و از اسیدی شدن معده و البته کمبود آب بدن جلوگیری می نماید.

5- سیب و موز را نباید فراموش کنید

خوردن موز و سیب از این جهت مهم است که میوه ها هم کالری کمی دارند و هم به مقدار کافی مغذی هستند. فیبر، ویتامین سی و آنتی اکسیدان های مختلفی در این میوه ها هست که به شما یاری می نمایند احساس خستگی نکنید.

6- غذای شور، ادویه دار و شیرین ممنوع!

کم نگه داشتن ادویه، نمک و شکر در وعده غذایی می تواند به شما در کاش احساس تشنگی یاری کند. سدیم موجود در این نوع غذاها به تعادل مایعات درون بدن یاری می نماید. وقتی غذاهای پر نمک مصرف می کنید، آب از سلول های شما خارج می گردد که بعداً تشنگی را تحریک می نماید.

7- میوه های آبدار را نباید فراموش کنید

افزودن سبزی های غنی از آب مانند خیار، گوجه فرنگی و میوه های آبدار مانند هندوانه، پرتقال، کیوی و ... به وعده غذایی سحری می تواند بدن شما را در طول روز سرپا نگه دارد.

وعده افطار خود را هم آنالیز کنید زیرا جایگزینی مایعات از دست رفته در طول روز در هنگام افطار بسیار مهم است. تأمین آب از دست رفته با میوه ها، سبزیجات و نوشیدن آب کافی ضرورت دارد. توجه کنید که تنظیم مقدار آب مصرفی در وعده های افطار و سحر را جدی بگیرید و به شکلی برنامه ریزی شده در هنگام این دو وعدۀ غذایی آب، میوه و سبزیجات آبدار را در کنار غذای خود داشته باشید. با توجه به این نکات نگرانی بابت از دست دادن آب بدن و خستگی در طول روز نخواهید داشت.

منبع: Hindustan Times

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 1776

به "7 نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 نکته برای خوردن سحری سالم و با کیفیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید