خبرنگاران فراوری گوشت بوقلمون در قزوین 400 تن افزایش می یابد
به گزارش کاشیا، قزوین - خبرنگاران - معاون بهبود امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته فراوری گوشت بوقلمون در قزوین سال جاری نسبت به سال قبل حدود 400 تن افزایش می یابد.

حمیدرضا عزتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه نمود: از ابتدای امسال تا به امروز 77 هزار قطعه بوقلمون در مزارع سنتی و صنعتی بوقلمون استان پرورش داده شده که از این مقدار 770 تن گوشت استحصال و به بازار عرضه شده است.
این مسوول گفت: این مقدار گوشت از 9 واحد پرورش بوقلمون در استان قزوین فراوری و به بازار عرضه شده است.
وی یادآور شد: سال گذشته 200 هزار قطعه بوقلمون با 2 هزار و 600 تن گوشت در واحدهای پرورشی استان فراوری و روانه بازار مصرف شد.
معاون بهبود امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: شهرستان آبیک با ظرفیت فراوری حدود 40 هزار قطعه بوقلمون قطب نخست فراوری این محصول در استان قزوین به شمار می رود.
عزتی با بیان اینکه در صورت استقبال بیشتر بازار از بوقلمون ظرفیت افزایش فراوری این نوع گوشت در استان قزوین وجود دارد، گفت: مصرف بوقلمون با توجه به اینکه سرشار از ویتامین های گروه آ بوده و چربی های اشباء شده آن پنج برابر کمتر از گوشت قرمز است باید افزایش یابد.
منبع: ایرنا