صدای بی صدایی و بعد جیغ بنفش! ، سکوت در سکوت اجرا شد

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، سالن رودکی در ششمین شب از جشنواره موسیقی فجر میزبان اجرایی متفاوت از گروه کانتوس بود که در جریان آن قطعه ای به نام سکوت، در سکوت کامل و بدون حرکت نوازندگان نواخته شد.

صدای بی صدایی و بعد جیغ بنفش! ، سکوت در سکوت اجرا شد

به گزارش خبرنگاران، کنسرت گروه کانتوس به رهبری کاوه میرحسینی و با همراهی گروه کر بچه ها نواک در دومین سانس از اجراهای جشنواره موسیقی فجر از ساعت 21 و 30 دقیقه در تالار رودکی اجرا شد.

گروه آنسامبل کانتوس هم همچون اغلب گروه های شرکت نماینده در جشنواره موسیقی فجر در شب اجرا مشکی پوش وارد صحنه شدند.

پس از نواختن قطعه اول، کاوه میرحسینی رهبر گروه رو به جمعیت حاضر در سالن شرح داد که قطعه ای به نام سکوت نواخته می گردد که 234 ثانیه است و فقط سکوت است که شنیده می گردد اما سکوت مطلقی وجود ندارد. سپس با حرکت دست رهبر گروه قطعه سکوت در سکوت اجرا شد. گروهی از حاضران تعجب نموده و برخی به خنده افتاده بودند. اما قطعه سکوت تا خاتمه اجرا شد و اعضای گروه بی حرکت ایستاده بودند و کاوه میرحسینی سکوتشان را گاهی با حرکات دستش رهبری می کرد.

پس از آن گروه کر بچه ها نواک وارد صحنه شدند و صدای ویولن ها را با آوازشان تکمیل کردند.

در ادامه قطعه عجیب دیگری نواخته شد که در جریان آن صداهایی گوش خراشی توسط نوازنده ها نواخته و آواهای نامفهوم بچه ها به جیغی بلند منتهی شد! لحظاتی بعد گروه بچه ها نواک با اشاره رهبر گروه یکی یکی شروع به خندیدن کردند و باز همان آواها و جیغ بنفش!

گروه کانتوس که انگار آمده بودند تا گوش خراش ترین صداهای ممکن را از سازهایشان فراوری نمایند این قطعه مرموز را ادامه دادند و بچه ها باز یکی پس از دیگری با اشاره کاوه میرحسینی خندیدند و این قطعه انتها به انتها رسید.

جایگاه های تالار رودکی در این اجرا همچون شب های گذشته نیمه پر بود و جاهای خالی برای نشستن زیاد داشت.

آرش اسدنژاد، دانیال جورابچی، بهار فلسفی، پویا دهلاری، آرمین قضاتی و فرمهر بیگلو (نوازندگان ویولن)، زهرا عبدالله زاده، صبا صفوی و همایون هاشم زاده (نوازندگان ویولا)، ارسلان علیزاده و هادی پارسا (نوازندگان ویلنسل) و هادی اسماعیلی به عنوان نوازنده کنترباس در این اجرا حضور داشتند.

برای آنان از مهران روحانی، رنگین کمون از ثمین باغچه بان، گلستان از کاوه میر حسینی و یک قطعه از جان گیج قطعاتی بودند که در این اجرا توسط گروه کنترباس نواخته شدند.

گروه انسامبل (کانتوس) توسط کاوه میرحسینی در سال91 با هدف ترویج موسیقی معاصر فعالیت خود را شروع کرد.

سیاست اصلی این گروه آنسامبل همچون آنسامبل هایی در استاندارد جهانی سفارش آثار به اهنگسازان هم عصر و همچنین ضبط و اجرای جهانی آنهاست.

این آنسامبل در سال 98 پیروز به انتشار آلبوم موسیقی کنسرتو ویلنسل (اشراق) شد گه به گفته نصیر حیدریان کیفیت اجرایی این اثر بسیار نزدیک به استاندارد جهانی است.

آنسامبل کانتوس همچنین پیروز به راه اندازی انجمن آهنگسازان خاورمیانه (MECA) شده است.

فردا آخرین روز رسمی از سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر است و اختتامیه نیز یکم اسفند ماه برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 14 فروردین 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 791

به "صدای بی صدایی و بعد جیغ بنفش! ، سکوت در سکوت اجرا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صدای بی صدایی و بعد جیغ بنفش! ، سکوت در سکوت اجرا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید