طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ برای مهمانی ها همراه عکس مرحله به مرحله
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، جوی دو سر در میان غلات و حبوبات بسیار مغذی و دارای خواص زیادی است. اما این سوال ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که تفاوت جو دو سر پرک با جو دو سر چیست؟ در واقع جو دو سر دارای یک پوسته بسیار سفت است که در صورت برداشته شدن و بخارپز کردن و در آخر عبور از غلطک جو پرک به دست می آید. جو پرک سرشار از تیامین، آهن، فیبر و آنتی اکسیدان است که خواص بسیار زیادی از جمله کاهش ابتلا به بیماری های قلبی، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون برای بدن دارد.
جو پرک با این همه خواص به صورت سوپ و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه به راحتی می تواند وارد رژیم غذایی روزانه ما گردد. طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ زیاد سخت نیست و یک خوراک خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذای کلاسیک برای مهمانی هایتان هم می تواند در نظر گرفته گردد. برای سرو این سوپ می توانید گوشت مرغ پخته شده را به صورت ریش شده قبل از سرو به قابلمه برگردانید یا اندازهی از گوشت مرغ را به صورت تکه ای کنار سوپ سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ را با تمام نکاتش با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک با مرغ
- آب یا آب مرغ دو لیتر
- سینه مرغ 300 گرم
- هویج یک عدد
- پیاز یک عدد
- سیب زمینی پنج عدد
- جو دوسر پرک 100 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز نصف عدد
- سیر دو تا سه حبه
- روغن سبزیجات 50 میلی لیتر
- فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
- فلفل دلمه ای سه عدد
- برگ بو دو عدد
- نمک به اندازه لازم
- شوید تازه به اندازه لازم
- جعفری تازه به اندازه لازم
- ادویه کاری به اندازه لازم
طرز تهیه سوپ جو پرک با مرغ برای میهمانی ها
مرحله اول
تهیه یک سوپ جوپرک مجلسی شاید کار دشواری به نظر برسد اما شما با این دستورالعمل می توانید حرفه ای ترین سوپ جو پرک با مرغ را برای مهمانانتان تهیه کنید. در مرحله اول باید سینه مرغ را شسته و چربی و کف آن را جدا کنید. به این صورت که سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار داده و روی آن دو لیتر آب سرد بریزید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. کف مرغ را به یاری یک کفگیر بردارید و اجازه دهید تا سینه مرغ حدود سی دقیقه روی حرارت بپزد. سپس سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید اما آب مرغ را دور نریزید.
مرحله دوم
سیب زمینی را بشویید، پوست آن را بگیرید و به صورت خلالی برش دهید. سیب زمینی های خلالی را داخل آب مرغ در حال جوش بریزید.
مرحله سوم
در این حین اجازه دهید تا سراغ آماده کردن باقی سبزیجات برویم. پیاز را پوست بگیرید و به صورت مکعبی و ریز خرد کنید. یک تابه بردارید و اندازهی روغن داخل آن بریزید تا روغن حسابی داغ گردد. پیاز خرد شده داخل روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
مرحله چهارم
هویج را هم بعد از این که شستید به یاری رنده ریز رنده کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی سیب زمینی ها نیم پز شدند، سبزیجات تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ششم
سپس جو دو سر را هم به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا سوپ به مدت 10 دقیقه روی حرارت بماند تا تمام مواد پخته و سوپ جا بیفتد. چند دقیقه قبل از این که سوپ را از روی حرارت بردارید، فلفل دلمه ای قرمز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه نمک و تمام چاشنی ها به سوپ اضافه کنید. سینه مرغ پخته شده را هم ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.
مرحله هفتم
وقتی سوپ را می خواستید از روی حرارت بردارید، جعفری و شوید خرد شده را اضافه کنید و سوپ آماده شده را داخل یک ظرف مناسب سرو کنید. این سوپ خوشمزه را می توانید همراه نان تست یا نان سیر سرو نموده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله