مراسم گرامیداشت روز جهانی گردشگری در کردستان برگزار گردید
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، مراسم گرامیداشت روز دنیای گردشگری با حضور مدیران ارشد استانی و جمعی از فعالان بخش خصوصی در هتل دنیا گردی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، در این مراسم حسین فیروزی معاون استاندار کردستان، سیدمحسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی این استان، محمد ابراهیم زارعی فرماندار شهرستان سنندج، جمعی از اعضای شورای شهر سنندج، و تعدادی از مدیران بخش دولتی و خصوصی و نیز فعالان حوزه گردشگری حضور داشتند.
پیگیری توسعه گردشگری دیجیتال در کردستان
سیدمحسن علوی مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کردستان در این مراسم گفت: با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی در جهان باید به سمت توسعه گردشگری دیجیتال حرکت کنیم.
او اضافه کرد: روز جهانی گردشگری به این دلیل است که مردم جهان را به سمت گردشگری به عنوان پدیده ای مهم و تاثیر گذار در جامعه در روند توسعه مالی اجتماعی و سیاسی همه جوامع، سوق دهد.
علوی گفت: جهانی امروز جهانیی است که تغییرات آن در لحظه اتفاق می افتد و فعالیت به روش سنتی ما را از قافله پیشرفت جهانی عقب خواهد گذاشت.
او گفت: در روز دهم مهر برنامه ای آموزشی را در ارتباط با گردشگری دیجیتال و راه های بهره وری از فضاهای مجازی به صورت رایگان در استان برگزار خواهیم کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: با توجه به این که ما هم مرز با کشور عراق و اقلیم کردستان هستیم طبیعتا تعداد سفرها به استان ازعراق افزایش پیدا خواهد نمود و ضروری است که دفاتر خدماتی مسافرتی ما با ارتباطاتی که دارند از این فرصت به خوبی استفاده نمایند و تحریم را به یک فرصت تبدیل نمایند.
علوی گفت: با توجه به این که بخش عمده ای از دفاتر خدماتی مسافرتی ما به شیوه های نوین دیجیتال تجهیز نشده اند، ضروری است با ورود نیروی انسانی خلاق و جوان راستا توسعه گردشگری دیجیتال را هموار کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان گفت: در کنار انجام سایر فرآیندهای توسعه گردشگری تبلیغات جاذبه های گردشگری استان را نیز بیش از گذشته انجام می دهیم و در این راستا نیازمند همراهی همه فعالان بخش خصوصی هستیم.
در مراسم سال جاری فعالان بخش خصوصی در خصوص اقداماتی که باید برای پیشرفت خدمات گردشگری و حل مسائل این حوزه انجام گردد سخنرانی کردند.
در خاتمه به رسم یادبود از کیک ویژه روز جهانی گردشگری که منقوش به تصاویری از جاذبه های استان بود، رونمایی شد.
منبع: میراث آریا