مروری بر 5 ویژگی خاص گوشی های 2018

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، حالا که به روزهای پایینی سال 2018 نزدیک می شویم، بهتر است نگاهی به این سال بیندازیم و ویژگی های خاص گوشی های 2018 را انتخاب کنیم. بله، ما به خوبی می دانیم در این سال گوشی ها از پردازنده های سریع تر، حافظه رم و حافظه داخلی بیشتر و موارد این چنینی بهره می برند، ولی در کل هر ساله شاهد چنین بهبودهایی هستیم. ما در این مقاله می خواهیم به 5 مورد از ویژگی های بی سروصدا ولی خاص گوشی های 2018 نگاهی بیندازیم.

مروری بر 5 ویژگی خاص گوشی های 2018

بازگشت پس زمینه های متحرک

پس زمینه های متحرک چند سال پیش سروصدای زیادی به راه انداختند و به عنوان مثال می توانید به هزاران اپلیکیشن موجود مربوط به این مشخصه که در پلی استور وجود دارند، نگاهی بیندازید. البته بیشتر آن ها یک مشکل بزرگ داشتند و آن این بود که انرژی زیادی را مصرف می کردند و عملکرد روانی نداشتند.

خوشبختانه، برخی از غول های تکنولوژی وارد عمل شدند و جلوی مرگ این ایده را گرفتند. به عنوان مثال گوگل در گوشی های پیکسل این مشخصه را ارائه داد و پیکسل 3 هم از پس زمینه های زنده جدیدی بهره می برد که تجربه کاربری را لذت بخش تر می نماید. به عنوان مثال برخی از این پس زمینه ها به لمس انگشت، موسیقی و دیگر موارد واکنش نشان می دهند و جذابیت دوچندانی را به ارمغان می آورند.

اگرچه پس زمینه های زنده موجود در گوشی های پیکسل بسیار جذاب هستند، اما سه پس زمینه زنده جدید وان پلاس 6T در این زمینه توجهات زیادی را جلب نموده اند. خالق این پس زمینه ها می گوید که برای خلق همین پس زمینه های زنده، حدود 180 عکس با کیفیت را ترکیب نموده که این کوشش منجر به خلق اثر هنری بسیار زیبایی شده است.

رنگ گرادیانت و شیشه مات در بدنه گوشی

طراحی گوشی های هوشمند اصلاً کار ساده ای نیست و گوشی های 2018 با توجه حذف صندلی حسگر اثر انگشت، کار سختی برای شاخص تر کردن طراحی خود داشتند. در این میان، دو کمپانی با نوآوری های ساده توانستند در این زمینه طراحی قابل توجهی را ارائه نمایند.

اول از همه باید به سری گوشی های هواوی P20 اشاره کنیم. بدنه P20 پرو و P20 از رنگ گرادیانت جذابی بهره می برند که ظاهر جذابی به آن ها بخشیده است. یکی از این رنگ های گرادیانت که گرگ ومیش نام دارد به امضای هواوی بدل شده و در این میان شرکت هایی مانند سامسونگ از آن کپی برداری نموده اند.

دومین شرکتی که در این زمینه دست به نوآوری ساده ولی جذابی زده، گوگل است که برای بخشی از بدنه پیکسل 3 از شیشه مات استفاده نموده است. اگرچه این شیشه مات خیلی سریع خراش برمی دارد و شاید گزینه ایدئالی نباشد، ولی این موضوع چیزی از جذابیت آن کم نمی نماید. در ضمن برخلاف بسیاری از بدنه های شیشه ای گوشی ها، این بدنه به این راحتی ها لکه های اثر انگشت را به خود جذب نمی نماید.

بازگشت بدنه پلاستیکی

احتمالاً با خواندن این عنوان پیش خود فکر می کنید که واقعاً؟ در سال 2018 قرار است از گوشی های پلاستیکی تعریف کنیم؟. ما نمی گوییم که تمام گوشی ها باید پلاستیکی باشند زیرا چنین درخواستی اصلاً منطقی نیست.

چیزی که ما می گوییم این است؛ اگر یک گوشی بسیار باکیفیت که از تراشه پرچم دار، نمایشگر خیلی خوب، دوربین عالی بهره می برد و فقط با قیمت 350 دلار به فروش می رسد، پس پلاستیکی بودن بدنه آن اصلاً موضوع مهمی محسوب نمی شود. در حقیقت، ما از اینکه از بدنه پلاستیکی بهره می برد خوشحال هم هستیم. گوشی های پلاستیکی از لحاظ آنتن دهی عملکرد بسیار خوبی دارند و کاربرانی که علاقه زیادی به استفاده از کیس های محافظ ندارند، بدون نگرانی بابت شکسته شدن پنل پشتی، می توانند از آن استفاده نمایند. در بین گوشی های 2018 شرکت شیائومی با ارائه پوکوفون F1 که از تراشه پرچم دار و قیمت 350 دلاری بهره می برد، چنین رویکردی را به خوبی اتخاذ نموده است.

Smart HDR

سابقه ورود تکنولوژی HDR به دوربین گوشی های هوشمند به سال های قبل برمی شود و در حقیقت با ترکیب عکس های ثبت شده با نوردهی های مختلف، گستره دینامیکی بهتری را برای رنگ ها و نورها به ارمغان می آورد. در بین گوشی های 2018 این آیفون ها بودند که نسخه جدید این تکنولوژی تحت عنوان Smart HDR را ارائه کردند. به لطف تراشه قدرتمند 7 نانومتری که در تمام آیفون های جدید وجود دارد، این قابلیت در زمان بسیار کوتاه تری انجام می شود و اپل آن را به صورت پیش فرض برای دوربین این گوشی ها تنظیم نموده است.

به لطف بهره گیری از این افکت، عکس ها جذاب تر و گسترده دینامیکی بهتری پیدا می نمایند. آیا Smart HDR تکنولوژی جدیدی محسوب می شود؟ خیر. گوگل چنین چیزی را تحت عنوان HDR پلاس برای گوشی های پیکسل ارائه می دهد. لزوماً برای بهترین بودن لازم نیست که مورد مذکور جدیدترین باشد و همانطور که Smart HDR عملکرد بسیار خوبی دارد، عملکرد HDR پلاس گوگل هم بسیار عالی است. با توجه به این موضوع، امیدواریم در سال آینده شرکت های بیشتری این تکنولوژی را در گوشی های خود ارائه نمایند.

شارژ سریع 40 واتی

روزی روزگاری مفهوم شارژ سریع پیغام مشابهی را مخابره می کرد ولی حالا اوضاع به این سادگی ها نیست. هواوی با عرضه میت 20 پرو نشان داده که می توان شارژ سریع بسیار قدرتمند 40 واتی که بتواند باتری گوشی را در عرض 30 دقیقه از 0 به 70 درصد رساند، امکان پذیر است. چنین سرعتی واقعاً شگفت انگیز است. هواوی در جعبه این گوشی شارژر مختص این تکنولوژی را قرار داده و کاربران برای بهره گیری از آن لازم نیست هزینه جداگانه ای را پرداخت نمایند. در همین زمینه می توانیم به شرکتی اشاره کنیم که گوشی های 1000 دلاری روانه بازار می نماید ولی در جعبه آن ها شارژر مختص استاندارد شارژ سریع را قرار نمی دهد. رویکردی که امیدواریم در سال 2019 آن را تغییر دهد.

از بین این 5 مشخصه خاص، کدام یک مورد علاقه شما است؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با ما و دیگران در میان بگذارید.

در سال 2019 باید منتظر چه گوشی هایی باشیم؟

منبع: Phone Arena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 19 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 113

به "مروری بر 5 ویژگی خاص گوشی های 2018" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مروری بر 5 ویژگی خاص گوشی های 2018"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید