چند توصیه به استان های گلستان و بوشهر درباره ماموریت اصلی در توسعه گردشگری
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، ایسنا/ براساس آخرین اخبار واصله، چند توصیه به استان های گلستان و بوشهر درباره ماموریت اصلی در توسعه گردشگری صورت پذیرفت.
علی اصغر شالبافیان در ملاقات با محمدحسین ارسطوزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه یکی از اصلی ترین استعدادهای ذاتی بوشهر در بخش سواحل، بنادر، جزایر و به طور کل کرانه های خلیج فارس خلاصه می گردد، از این رو راهنمایی ظرفیت های سرمایه گذاری و سرمایه گذاران مشتاق به این بخش، رونق جدی در بخش توسعه گردشگری دریایی را رقم خواهد زد.
وی بعلاوه اقدامات اخیر استان بوشهر در بکارگیری کشتی های تفریحی، لنج ها و فعال کردن پروژه های گردشگری سواحل را شایسته دانست و اضافه نمود: اینکه هر استان بتواند با تمرکز بر ظرفیت های موجود برنامه های اجرایی و استراتژی های حوزه گردشگری را پیش ببرد، بی شک ضمن جلوگیری از اتلاف انرژی در سایر بخش ها، توسعه سریع تر و اقداماتی جدی در راستای برندینگ گردشگری استان محقق خواهد شد.
محمدحسین ارسطوزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر با اشاره به اقدامات و توانمندی های گسترده استان در بخش های مختلف به ویژه گردشگری دریایی یادآور شد که بکارگیری کشتی تفریحی و لنج ها را برای جذب گردشگران و رونق سفرهای دریایی به عنوان دو ماموریت محول شده در صدر برنامه های اجرایی پیش رو قرار گرفته است.
شالبافیان بعلاوه در ملاقات احمد تجری، مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان با اشاره به ظرفیت های متنوع این استان اظهار کرد: تمرکز استان گلستان بر توسعه گردشگری کشاورزی یکی از اقدامات مهم در راستای تنوع محصولات گردشگری، جذب گردشگران و در نهایت توزیع سفر در سطح کشور بشمار می آید که میتوان با ایجاد الگوهای پیروز زمینه رشد و توسعه کیفی آنها را فراهم آورد.
وی با بیان اینکه یکی از طرح های در دست اقدام این استان، راهنمایی طرح های بومگردی به سوی مجتمع های گردشگری است، اضافه نمود: قرار گرفتن واحدهای بومگردی در مجموعه ای کامل شامل مراکز فراوری و فروش صنایع دستی، برگزاری تورهای گردشگری و سایر امکانات رفاهی مورد احتیاج گردشگران سبب حرکت و تقویت چرخه اقتصاد این مراکز خواهد شد.
معاون گردشگری با تاکید بر اینکه نگاه به توسعه گردشگری باید آمایشی باشد، بیان نمود: چنانچه ظرفیت ها و توانمندی های هر استان پایه توسعه صنعت گردشگری قرار گیرد، رشد یکپارچه و پایداری ایجاد خواهد شد و ضمن بهره مندی از امکانات موجود مدیریت صحیح منابع محقق می گردد.
احمد تجری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان با یادآوری اینکه نتیجه طرح آمایش سرزمین این استان، متمرکز بر دو بخش کشاورزی و گردشگری بوده است، یکی از اصلی ترین برنامه های اجرایی پیش رو در این زمینه را برنامه ریزی به منظور توسعه گردشگری کشاورزی مبتنی بر ظرفیت های ذاتی استان ذکر کرد.
او بعلاوه با اشاره به صدور تعداد قابل توجه موافقت اصولی به منظور راه اندازی پروژه های گردشگری کشاورزی در استان گفت: تا کنون نمونه های پیروز در قالب مزرعه های گردشگری در گلستان راه اندازی شده است که با استقبال قابل توجه گردشگران، به عنوان نمونه های پیروز در سطح کشور الگوبرداری می شوند.
منبع: همگردی