خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه برای افراد دیابتی مفید است
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد دیابتی باید در وعده صبحانه تخم مرغ بخورند تا میزان قندخون شان کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق یافته های بدست آمده، صبحانه پرچرب و با میزان کربوهیدرات پایین می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع2 در کنترل میزان قندخون شان در طول روز یاری کند.
جاناتان لیتل، سرپرست تیم تحقق از مجله تغذیه بالینی آمریکا، در این باره می گوید: افزایش زیاد قندخون بعد از صبحانه ناشی از تلفیق مقاومت انسولین در صبح در افراد مبتلا به دیابت است و همچنان به دلیل داشتن رژیم غذایی غربی در صبحانه که مملو از کربوهیدرات هاست، نیز می باشد.
همیشه وعده صبحانه یک وعده غذایی پرچالش برای افراد مبتلا به دیابت است. حال یافته ها نشان می دهد اولین وعده غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب در صبح، می تواند شیوه ساده ای برای پیشگیری از افزایش چشمگیر قندخون و بهبود کنترل گلوکز در طول روز باشد و احتمالاً می تواند به کاهش سایر عوارض دیابت هم یاری کند.
در این مطالعه شرکت نمایندگان مبتلا به دیابت طی دو روز از لحاظ رژیم غذایی تحت کنترل بودند. یک روز در وعده صبحانه املت خوردند و روز بعد جو دوسر و مقداری میوه مصرف کردند.
وعده ناهار و شام در هر دو روز یکسان بود. با استفاده از کنترل نماینده گلوکز که به شکم وصل شده و میزان گلوکز را هر 5 دقیقه یکبار اندازه گیری می نماید، میزان افزایش قندخون شرکت نمایندگان در طول روز ارزیابی شد.
لیتل در این باره می گوید: یافته ها نشان داد صبحانه کم کربوهیدرات و پرچرب کاملاً از افزایش ناگهانی قندخون بعد از صرف صبحانه پیشگیری می نماید و همین مسئله می تواند برای بهبود ثبات میزان گلوکز در طول 24 ساعت آینده کافی باشد.
محققان عنوان می نمایند نوسانات ناگهانی قندخون به عروق خونی، چشم ها و کلیه ها آسیب می رساند
لیتل اذعان می نماید: تغییر در رژیم غذایی می تواند گامی مهم در زمینه حفظ سلامت در همه، حتی افراد بدون دیابت، باشد.
منبع: همشهری آنلاین