طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، شکرپاره از شیرینی های پرطرفدار کشور ترکیه است که طعم بی نظیر آن موجب شده در پذیرایی ایرانی نیز جایی برای خود باز کند.

طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید

دسرها و شیرینی ها، از جمله بخش های جالب توجه و بسیار خوشمزه فرهنگ غذایی ترکیه است. شیرینی شکر پاره نیز یکی از انواع شیرینی های خوش شکل و خوش عطر این کشور است که پخت آن به صورت خانگی برای پذیرایی نوروزی پیشنهاد می گردد. برای تهیه شیرینی شکر پاره بخش آشپزی خبرنگاران را ورق بزنید.

مواد لازم تهیه شیرینی شکر پاره :

  • کره 125 گرم
  • شکر 1 لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • آرد سمولینا 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
  • وانیل 1 قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای شربت :

  • شکر 2/5 لیوان
  • آب دو لیوان
  • آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمام مواد شربت را با هم مخلوط نموده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل گردد.
  • تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط نموده و خوب هم بزنید.
  • کره را که به دمای محیط رسیده به همراه روغن اضافه نموده و مخلوط کنید.
  • آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه نموده و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه نموده و مخلوط کنید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید.
  • کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی بچینید.
  • مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی بزنید و با چنگال طرح دهید.
  • سینی را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 30-25 دقیقه قرار دهید.
  • شربت ولرم را روی شیرینی داغ ریخته و 15 دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد شیرینی برود.

شیرینی شکرپاره را می توانید با پودر پسته تزیین نموده و سرو نمایید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 4 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 858

به "طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید