طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، اگر بعد از صرف غذا در رستوران هنوز جایی برای دسر داشتید، بهتر است دسر پاناکوتا شکلاتی را سفارش دهید. این دسر از منطقه پیمونت ایتالیا است و به طور سنتی یک دسر وانیلی خامه ای می باشد که با شکلات تهیه می گردد. این دسر به صورت کرم است و با شکلات تیره تزئین می گردد. مخصوصاً اگر پاناکوتای شکلاتی را با مقداری خامه و یک تکه شکلات بیسکویتی سرو کنید. پس اگر طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را یاد بگیرید، بدون شک عاشق آن خواهید شد.

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

با وجود اینکه ظاهر پاناکوتا شکلاتی بسیار زیبا و وسوسه انگیز است، طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. این دسر فقط از چند ماده ساده درست می گردد اما برای تهیه آن احتیاجی به تخم مرغ ندارید! درواقع به تجهیزات خاصی هم احتیاج نخواهید داشت و احتمالاً همه مواد لازم را در خانه دارید. شما به خامه، پودر ژلاتین، شکر، عصاره وانیل و البته شکلات تلخ با کیفیت بالا احتیاج دارید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • سفت شدن در یخچال: 4 ساعت
  • زمان کل: 4 ساعت 10 دقیقه
  • مناسب برای: 8 نفر

مواد تشکیل دهنده دسر پاناکوتا شکلاتی

  • یک و ½ فنجان
  • 1 پاکت پودر ژلاتین بدون طعم حدود 1 قاشق غذاخوری
  • 1 و ½ فنجان خامه سنگین
  • ¼ فنجان شکر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 5 اونس شکلات تلخ ریز خرد شده

دستور تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی

  • آب سرد را در یک قابلمه میانه روی حرارت بریزید، ژلاتین را روی آن بپاشید و بگذارید 5 دقیقه بماند. قابلمه را روی حرارت ملایم و کمی قرار دهید، مدام آن را هم بزنید تا ژلاتین حل گردد، حدود 3 دقیقه (نباید بجوشد).
  • حرارت را به میانه افزایش دهید و 1 فنجان خامه سنگین و شکر را به تابه اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شده و مخلوط داغ گردد، حدود 5 دقیقه روی حرارت بپزید. مخلوط را از روی حرارت بردارید و وانیل و شکلات خرد شده را یکجا به آن اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملاً یکدست گردد.
  • مخلوط را مستقیماً از قابلمه در لیوان های شیشه ای یا رمکین بریزید. آن را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت گردد.
  • قبل از سرو کردن نصف فنجان خامه سنگین، شکر و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید. با همزن برقی و با سرعت زیاد مخلوط را هم بزنید. این مخلوط را باید رو دسر پاناکوتا شکلاتی بریزید و با تکه های بیسکویت سرو کنید.

ارزش غذایی دسر پاناکوتا شکلاتی

  • کالری: 405 کیلوکالری
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • چربی: 35 گرم
  • چربی اشباع شده: 21 گرم
  • کلسترول: 99 میلی گرم
  • سدیم: 47 میلی گرم
  • پتاسیم: 230 میلی گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • شکر: 12 گرم
  • ویتامین سی: 1 میلی گرم
  • کلسیم: 99 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم

نکات مهم در تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

  • برای این دستور از شکلات تخته ای بهره ببرید. از شکلات چیپسی استفاده نکنید. زیرا به درستی ذوب نمی شوند و پاناکوتای مورد نظر شما را درست نمی نمایند. ما از شکلات تلخ 70 درصدی استفاده کردیم اما شما می توانید از هر شکلات با کیفیت دیگری بهره ببرید.
  • اگر ترجیح می دهید این غذاها را روی بشقاب های سرو کنید، توصیه می کنم به جای ظرف غذا از رمکین بهره ببرید. قبل از ریختن مخلوط پاناکوتای شکلاتی گرم، رامکین ها را با روغن چرب کنید. وقتی دسرها آماده سرو شدند، یک چاقوی نازک دور لبه های رمکین بزنید.
  • هر رمکین را به طور جداگانه در یک کاسه آب داغ به مدت 5 ثانیه فرو کنید (مراقب باشید که هیچ گونه پاناکوتایی به بیرون نریزد). یک بشقاب کوچک سرو را روی مرکز رمکین وارونه کنید. بشقاب و رمکین را محکم بگیرید و وارونه کنید. رمکین را به جلو و عقب تکان دهید تا پاناکوتا آزاد گردد و رامکین را بلند کنید. با باقی رمکین ها نیز این کار را تکرار کنید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی سبک

می خواهید دسر خود را سبک درست کنید؟ خامه سنگین را کنار بگذارید و از شیر کامل پرچرب بهره ببرید. اگر به لبنیات حساسیت دارید، به جای شیر گاو از شیر نارگیل یا شیر آجیل بهره ببرید.

آیا شکلات تلخ دوست ندارید؟ از شکلات نیمه شیرین با درصد کمتر بهره ببرید. وسوسه نشوید که از شکلات چیپسی بهره ببرید زیر شکل مورد نظر پاناکوتا را درست نمی نمایند. شما فقط 10 دقیقه زمان فعال برای آماده سازی این دسر احتیاج دارید، بنابراین پاناکوتای شکلاتی یک انتخاب عالی برای مهمانی یا یک شب عاشقانه است.

برای تزئین دسر، باید حداقل آن را 4 ساعت در یخچال قرار دهید. بنابراین دسر را صبح یا حتی بهتر است از شب قبل آماده کنید تا روز بعد را برای پخت بقیه وعده غذایی اختصاص دهید. می توانید روی هر پاناکوتا یک توت فرنگی قرار دهید و آنها با مقداری عسل تزئین کنید.

کلام آخر

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی ساده است و می توان آن را در چند دقیقه درست کرد. شما تنها به خامه، شکلات، ژلاتین و تعدادی مواد دیگر احتیاج دارید تا در عرض 10 دقیقه، یک پاناکوتای شکلاتی خوشمزه درست کنید. بعلاوه، پاناکوتا را می توانید حداکثر 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. باید آن را با فویل بپوشانید یا در ظرفی دربسته در یخچال قرار دهید. همه عاشق پاناکوتای شکلاتی هستند و وقتی روی آن را با توت فرنگی تزئین می کنید، نمی توان در برابر نخوردن این دسر مقاومت کرد!

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 25 خرداد 1401 بروزرسانی: 25 خرداد 1401 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 2066

به "طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید