طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، استفاده از سس لازانیا (سس سفید بشامل) در تهیه لازانیا به دلیل وجود کره، شیر و آرد باعث خواهد شد پاستای شما خشک نشود و مواد آن از هم جدا نشود.
سرویس آشپزی - مدت زمان تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل) حدود 10 دقیقه می باشد. در صورت تمایل می توانید از پنیر پارمزان رنده شده در ساختار این سس استفاده نمایید. توجه داشته باشید که این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.
مواد لازم جهت تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)
کره | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 و 1/2 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر پارمزان(اختیاری) | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)
- در تابه کوچکی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- شیر را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید.
- در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
- در صورت تمایل می توانید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.
جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر لازانیا خانگی و لازانیا با گوشت به سایر بخش های آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید. همچنین اگر به تهیه انواع سس ها با طعم های دیگر علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم به لینک زیر بروید و با طرز تهیه هر کدام آشنا شوید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
منبع: setare.com