کیک شیفون دورنگ
به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه کیک شیفون دورنگ آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
- آموزش آشپزی؛ از طرز تهیه کیک و شیرینی های خاص تا پخت انواع نان و غذاهای بی نظیر + تصاویر
1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 لیوان سرپر
3 بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 شکر 1 لیوان
6 شیر ولرم 1 لیوان
7 روغن 1/2 لیوان
اول زرده و سفیده رو جدا می کنیم.
سفیده رو همراه دو قاشق شکر با همزن سه تا چهار دقیقه می زنیم.
تا حدی که وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه، میزاریمش یخچال ...
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت سه دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود.
روغن مایع و در آخر شیر را اضافه می کنیم...
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن بیست ثانیه می زنیم...
حالا سفیده را در دو مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم...
مواد را در قالب می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 170 درجه می گذاریم...
برای قسمت شکلاتی همین مواد فقط نصف لیوان از آرد رو برداشتم و نصف لیوان پودرکاکائو اضافه کردم.
منبع: کیک یار
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان