طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

به گزارش مجله دکوراسیون کاشیا، از منو تابستانی دسر و بستنی با کمپوت هلو را برای میان وعده انتخاب می کنید؟ میوه هلو و کمپوت آن یک همراه خوشمزه برای میان وعده های تابستانی است و ترکیب بستنی با کمپوت هلو یکی از خنک ترین میان وعده های تابستانی است که حس شادابی و انرژی را به شما در روزهای گرم تابستان می دهد. برای تهیه کمپوت هلو خوشمزه در خانه به سه مواد شکر، هلو تازه و آب احتیاج دارید. در این مطلب سه طرز تهیه کمپوت هلو را معرفی می کنیم و به شما یاری می کنیم که با فوت و فن های آشپزی خوشمزه ترین کمپوت هلو را برای دسر و بستنی آماده کنید و از طعم خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

روش اول: طرز تهیه کمپوت هلو در قابلمه

در روش تهیه کمپوت هلو در قابلمه باید هلو را در مدت زمان 45 دقیقه در قابلمه بجوشانید. در ادامه قدم به قدم طرز تهیه کمپوت هلو در قابلمه را معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو در قابلمه

هلو تازه1 کیلو گرم
شکر400 گرم
آب1 لیتر
وانیل2 قاشق غذاخوری
آب لیموبه دلخواه /1 قاشق غذاخوری

فوت وفن: شما می توانید در کمپوت از آب لیمو برای جلوگیری از تغییر رنگ هلو بهره ببرید.

مراحل تهیه کمپوت هلو در قابلمه

1. قبل از تهیه کمپوت، باید در انتخاب هلو دقت زیادی کنید. هلو هایی را انتخاب کنید که تازه وسالم باشند. آنها را به خوبی بشوییدو پوست آنها را جدا کنید. سپس، هلوها را به شکل خلالی خرد کنید.

2. آب و شکر را در قابلمه بریزید و اجازه دهید شکر در حرارت ملایم به خوبی در آب حل گردد. پس از اینکه شکر به خوبی در آب حل شد حرارت را افزایش دهید و فرصت دهید که شربت کمپوت به مدت 5 دقیقه در حرارت بالا بجوشد.

3. هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت میانه تنظیم کنید. گاهی هلوها را با شربت مخلوط کنید تا به خوبی کمپوت طعم شیرینی به خود بگیرد. اجازه دهید که هلو ها به خوبی نرم و پخته شوند و 10 تا 15 دقیقه برای پخته شدن هلوها زمان احتیاج است.

4. قبل از بسته بندی کمپوت هلو، اجازه دهید که کمپوت به خوبی خنک گردد. شما می توانید این کموپت را برای چهار روز در یخچال نگهداری کنید و همراه با بستنی و دسر نوش جان کنید.

فوت وفن: اگر کمپوت هلو را به صورت گرم به بستنی و دسر اضافه کنید، دسر و بستنی آب می گردد و فرم خود را از دست می دهد.

برای مطالعه طرز تهیه کمپوت گیلاس

هلوی تازه را از سوپرمارکت خبرنگاران سفارش دهید.

روش دوم: طرز تهیه کمپوت هلو در شیشه

در طرز تهیه کمپوت هلو در شیشه شما می توانید کمپوت هلو را برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید و برای صبحانه این کمپوت را همراه با نان تست فرانسوی یا پنکیک نوش جان کنید.

مواد اولیه لازم برای تهیه کمپوت هلو در شیشه

هلو1 کیلوگرم
شکر400 گرم
آب1 لیتر
آب لیمو2 قاشق غذا خوری
وانیلبه دلخواه/ 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کمپوت هلو در شیشه

1. شستن دقیق هلو قبل از تهیه کمپوت، لازم است. پوست هلو را بگیرید و آن را در میزان های میانه خرد کنید. اگر هلوی رسیده را برای تهیه کمپوت انتخاب نموده اید، می توانید پوست آن را به راحتی با دست جدا کنید.

2. برای تهیه کمپوت هلو از یک قابلمه میانه بهره ببرید. آب و شکر را در قابلمه مخلوط کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شکر با آب به خوبی مخلوط گرددو بعد از ترکیب شدن شکر و آب اجازه دهید که شکر در حرارت بالا به مدت 5 دقیقه بجوشد.

3. بعد از آماده شدن شربت، هلو را به شربت اضافه کنیدو اجازه دهید تا نرم شدن هلوها در قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد. در این مرحله برای خوشمزه تر شدن کمپوت هلو، آب لیمو و وانیل را به کمپوت اضافه کنید.

فوت وفن: اگر آب لیمو را هم زمان با هلو به قابلمه اضافه کنید، امکان دارد که کمپوت هلو طعم تلخی به خود بگیرد؛ بنابراین آب لیمو را 5 دقیقه آخر به کمپوت اضافه کنید.

4. برای ماندگاری بیشتر کمپوت هلو باید آن را در شیشه های استریل شده بسته بندی کنید و درب شیشه را محکم ببنید تا کمپوت دچار کپک زده گی نگردد.

5. قدم بعدی برای مطمئن شدن از اینکه کمپوت هلو سالم نگهداری می گردد، پاستوریزاسیون کردن کمپوت هلو است. برای این کار شیشه ها را در قابلمه بزرگ قرار دهید و داخل قابله را تا نصفه پر از آب کنید و اجازه دهید که شیشه کمپوت به مدت 10 دقیقه در آب جوش بجوشد.

6. شیشه ها را از قابلمه خارج کنید وصبر کنید تا شیشه ها کاملا خنک گردد. شیشه کمپوت هلو را در جای خشک نگهداری دارید. شما می توانید با این طرز تهیه، کمپوت هلو را تا مدت زمان طولانی نگهداری کنید و طعم خوشمزه هلو را برای سایر فصل های سال نگهداری کنید.

برای مطالعه طرز تهیه کمپوت آلبالو

روش سوم: طرز تهیه کمپوت هلو با عسل

در این روش ، در مرحله تهیه شربت کمپوت هلو عسل را جایگزین شکر نموده ایم. شما می توانید با این طرز تهیه ساده یک کمپوت هلو خانگی خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو با عسل

هلو1 کیلو گرم
عسل300 گرم
آب1 لیتر
آب لیمو2 قاشق غذا خوری
دارچین1 چوب دارچین

مراحل تهیه کمپوت هلو با عسل

1. هلو را پوست کنید و آن را خلالی خرد کنید. شما می توانید پوست هلو را جدا نکنید و فقط آن را خلالی خرد کنید. تهیه کمپوت هلو با پوست یا بدون پوست کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

فوت وفن: برای اینکه هلو را به راحتی پوست کنید، آن را در قابلمه بزرگ قرار دهید و حدود 30 ثانیه اجازه دهید که هلو در حرارت کم در آب جوش بجوشد.

2. مواد (هلو، عسل، آب لیمو و دارچین) را در قابلمه میانه با حرارت کم اجازه دهید که به خوبی باهم مخلوط شوند. حدود 10 دقیقه زمان احتیاج است که هلو نرم و پخته گردد.

فوت وفن: قبل از اینکه هلوها بیش از میزان نرم و له گردد، آن را از قابلمه خارج کنید تا شکل و فرم خود را حفظ نمایند.

3. بعد از اینکه هلو به خوبی نرم و پخته شد، اجازه دهید که با دمای محیط سرد و خنک گردد.

برای مطالعه خواص و کاربرد هلو

نکاتی مهم برای افزایش ماندگاری کمپوت خانگی

بعد از تهیه کمپوت هلو اجازه دهید که به خوبی با دمای محیط خنک گردد

شیشه ای که برای تهیه کمپوت انتخاب می کنید، درب فلزی داشته باشد

بعد از باز کردن کمپوت آن را در یخچال نگهداری کنید

میوه ای که برای کمپوت انتخاب می کنید باید تازه و سالم باشد و روی آن لکه یا له شدگی نباشد

حتماً بعد از شستن میوه ها، آن را با دستمال خشک کنید تا کمپوت برای مدت زمان طولانی ماندگاری داشته باشد.

کلام آخر

در آخر اینکه کمپوت هلو یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها در تابستان است. این میان وعده را با طرز تهیه ساده در خانه تهیه کنید به دسر و بستنی اضافه کنید. فرصت را از دست ندهید با سه مواد اولیه (هلو، شکر و آب) کمپوت هلو تهیه کنید و با ترکیب کمپوت هلو و بستنی وانیلی حس خنکی و شادابی را در فصل گرم به خودتان هدیه دهید.

منبع: thisfarmgirlcooks

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 22 مرداد 1403 بروزرسانی: 22 مرداد 1403 گردآورنده: kashia.ir شناسه مطلب: 2319

به "طرز تهیه کمپوت هلو خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کمپوت هلو خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید