آشپزی
مانتوی خیلی خاص آزاده صمدی ! ، خانم بازیگر با آشپزی عالی !
خبرنگاران: آزاده صمدی این عکس را در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
طرز تهیه ترشی لیته
زندگی امروز / ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته هواداران بسیاری دارد، چون تهیه آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می گردد و بسیار هم خوشمزه است.
طرز تهیه شیرینی لطیفه
شیرینی لطیفه نوعی شیرینی فوق العاده و منحصر به فرد است که برخلاف ظاهرش به راحتی می توان در منزل تهیه کرد و برای پذیرایی از میهمان ها مورد استفاده قرار داد.
با تعدادی از خوشمزه ترین غذاهای کنیا آشنا شویم
بسیاری از مردم کنیا عقیده دارند وقتی خوشمزه ترین غذاهای کنیا را با دست می خورید، طعم بهتری می دهد. آنها می گویند وقتی غذا خوردن را با دست انجام می دهید، انگار یک رابطه صمیمی بین شما و غذاهای معروف کنیا برقرار می گردد. شهر نایروبی به سرعت در حال متحول شدن...
طرز تهیه آش گوجه فرنگی و نکاتی مهم در طبخ آن
آش گوجه فرنگی هر آنچه که در یک وعده غذای کامل باید باشد را دارد. علاوه بر این از عطر و رنگ دلپذیری نیز برخوردار است. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این آش را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان شیرمال زنجبیلی تبریزی
در این مطلب طرز تهیه مرحله به مرحله نان شیرمال زنجبیلی با زعفران و دارچین را برای شما آماده کرده ایم.
طرز تهیه کرم پاتیسیر ساده، شکلاتی، خامه ای و میوه ای
کرم پاتیسیر یکی از کرم های پرکاربرد در شیرینی پزی است که نوع آن با توجه به اسانس افزوده شده، تعیین می گردد. کرم پاتیسیر ساده، شکلاتی، قهوه ای، خامه ای و میوه ای انواع مختلف این کرم هستند که در این مقاله با طرز تهیه آنها آشنا خواهید شد.
تهیه نعنا داغ مجلسی عالی برای تزیین آش
نعنا داغ یکی از طعم دهنده های عالی و پایه اصلی تزیین غذاها و آش های ایرانی است که معمولا در هر مجلسی بر روی ظرف سرو آش به چشم می خورد. در این مقاله با طرز تهیه نعنا داغ مجلسی عالی و جدیدترین ایده های خلاقانه تزیین آش آشنا شوید.
املت هندی؛ پاراتا تخم مرغ
پاراتا تخم مرغ، یک نوع املت هندی بسیار خوشمزه و مقوی است که به عنوان صبحانه و میان وعده سرو می گردد.
کیک شیفون دورنگ
در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)
استفاده از سس لازانیا (سس سفید بشامل) در تهیه لازانیا به دلیل وجود کره، شیر و آرد باعث خواهد شد پاستای شما خشک نشود و مواد آن از هم جدا نشود.
دلایلی که باید به فیجی سفر کرد
در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری و سفر خبرنگاران به معرفی جزیره فیجی و بهترین دلایل برای سفر به این جزیره خواهیم پرداخت پس در ادامه با ما همراه باشید
طرز تهیه شیرینی شکر پاره برای عید
شکرپاره از شیرینی های پرطرفدار کشور ترکیه است که طعم بی نظیر آن موجب شده در پذیرایی ایرانی نیز جایی برای خود باز کند.
بهترین طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی مجلسی زعفرانی تابه ای یا سیخی
کباب کوبیده مرغ جز محبوب ترین کباب های رستورانی است که ظاهرا رگ و ریشه قُمی دارد. کباب کوبیده مرغ رستورانی دقیقا همان طعم جوجه کباب را دارد با این تفاوت که طرز تهیه آن کمتر از جوجه کباب دردسر دارد و به راحتی در تابه آماده می گردد. اگر هم بخواهید عطر و بوی...
تبدیل دهکده کوچکی در سوئیس به یک هتل
شاید باورتان نگردد، اما قرار است دهکده ای کوچک در سوئیس به صورت کامل به یک هتل تبدیل گردد. ایده ای خلاقانه که منافع بسیاری برای ساکنان و میراث تاریخی این منطقه دارد.
غذاهای محلی کوالالامپور؛ ترکیبی از فرهنگ شرقی
سفر به مالزی بدون امتحان کردن غذاهای تند و خوشمزه ای که دارد، سفری ناقص خواهد بود؛ با ما همراه باشید تا در این مقاله به معرفی غذاهای معروف کوالالامپور بپردازیم.
طرز تهیه شله زرد با خلال پسته و بادام مرحله به مرحله
شاید باورتون نشه ولی من بعد از این همه مدت برای اولین بار شله زرد درست کردم و باید بگم که عااالی شد، و پختنش اصلا سخت نبود. اگه مثل من جز اون دسته از کسایی بودین که از خوب در نیومدن شله زرد میترسیدین با خیال راحت از رو این دستور درستش کنین و مطمئن باشین که...
صید صنعتی تاثیر منفی بر صیادان محلی ندارد
رئیس سازمان شیلات کشور گفت: در اثر ساماندهی صید فانوس ماهیان در آب های جنوب، مواد اولیه 20 کارخانه ساخت پودر ماهی در مناطق جاسک، بندرعباس و قشم فراهم گردیده که عمده آنها در گذشته با مواد اولیه وارداتی فعال بودند.
شروع طرح رتبه بندی کارخانجات صنایع غذایی
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از شروع طرح رتبه بندی کارخانجات صنایع غذایی اطلاع داد و گفت: بر اساس این طرح میزان نظارت در کارخانه هایی که در سطوح پایین تر رتبه بندی قرار دارند، افزایش می یابد.
نگرانی برای تأمین آب آشامیدنی ادامه دار شد
به گزارش خبرنگاران به نقل از صدا و سیما، محمد حاج رسولی ها گفت: تا سرانجام پاییز میزان خروجی آب از سدها نسبت به ورودی آب بیشتر است، سال آبی از اول مهر تا سرانجام شهریور سال آینده است و تأمین آب شرب از طریق سدها در فصل پاییز براساس موجودی آب سدها خواهد بود.